Enkele nieuwe verrichtingen:

Wist u dat u in onze praktijk ook terecht kunt voor een hartfilmpje (ECG). Wij beschikken ook over zogenaamde eventrecorders, kleine handzame ECG apparaatjes, die u enkele weken kunt dragen om hartritmestoornissen op te sporen.

Ook hebben wij dagelijks vloeibaar stikstof in onze praktijk voor het aanstippen van wratten. Aanstippen kan via een afspraak met de assistente.

In onze praktijk werken wij met teledermatologie. Huidafwijkingen die waarover de huisarts twijfeld, worden met een digitale camera vastgelegd en via (beveiligd) internet voorgelegd aan de dermatoloog in het ziekenhuis. Dit gaat veel sneller en gemakkelijker dan een verwijzing. Deze teledermatologie gaan wij uitbreiden. Heeft u bijvoorbeeld een (moeder)vlek die u in de gaten wilt houden dan kunnen wij deze vastleggen op een foto. Die foto wordt aan uw dossier gekoppeld en kan altijd later terug worden bekeken om te zien of een huidafwijking eventueel is veranderd. Wilt u een vlek op foto laten vastleggen dan kunt u via de assistente een afspraak maken.

Al geruime tijd heeft een logopediste spreekuur in onze praktijk op vrijdag. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-27432350.

Ook heeft er een diëtiste spreekuur in onze praktijk. Zij houdt 2x per maand spreekuur op vrijdag. Voor een afspraak bel: 0900-6990699.

Bij huisarts Petra Pasman kunt u ook terecht voor specifieke opvoedkundige problemen. Zij heeft hiervoor een speciale aanvullende opleiding gevolgd en heeft daardoor ,als eerste huisarts in Nederland, een triple P status.< Terug