Kwaliteitstraject

De huisartsenzorg kenmerkt zich door 24 uurs beschikbaarheid en toegankelijkheid voor de patiënt. Het is belangrijk dat de patiënt altijd mag vertrouwen op de juiste kwalitatieve zorg geleverd door de huisarts.

Om er voor te zorgen dat onze praktijk altijd voldoet aan de wettelijke kaders en de patiëntveiligheid optimaal wordt gegarandeerd, volgen wij een vernieuwende weg in samenwerking met o.a. de Huisartsen Oostelijk Zuid Limburg (HOZL)

In dit plan is een kwaliteitssysteem ontwikkeld dat de huisartsenzorg vanuit een 24 uur perspectief monitort en verbetert: de HaZo24 (Huisartsenzorg 24 uur). Certificering volgens HaZo24 helpt onze praktijk aan te tonen dat er gestructureerde aandacht is voor kwaliteit van zorg en de verbetering daarvan. Ook de weg naar certificering helpt onze praktijk verbeterpotentieel op te sporen en te realiseren. Niet alleen binnen de patiëntenzorg, maar ook binnen de bedrijfsvoering en de organisatie van de praktijk. Met ingang van November 2017 is onze praktijk gecertificeerd (goedgekeurd) < Terug